Zajvizsgálat, emisszió
  Föoldal   Cégismertető   Tevékenységeink   Akkreditált labor   Referenciák   Képviseletek   Elérhetőségek   Hírek   Egészségközpont

Keresés az oldalakon:

Google: Yahoo: MSN:


SZÉCHENYI TERV PLUSZSZÉCHENYI 2020KÜLDETÉSÜNK ...

"..., hogy ügyfeleink a legkisebb anyagi és emberi erőforrások felhasználásval valósítsák meg a környezetvédelmi szempontból is jogszerű, környezettudatos és a természetes környezetünket valóban kímélő működésüket..."

     Részletek >>


Minőségpolitikai nyilatkozat

Akkreditált laboratóriumunk Minőségpolitikia Nyilatkozat-a

     Részletek >>


Támogatta az ÚMFT

A fejlesztés az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Minőségpolitikai nyilatkozat

Az általunk üzemeltetett laboratórium minőségirányítási rendszerének kialakításával és fenntartásával alkalmazkodik az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványban meghatározott feltételekhez. Az akkreditálással kiemelt célunk, hogy a laboratórium piaci versenyképességét növeljük, illetve hogy az általunk nyújtott szolgáltatások megfeleljenek az egészség-, fogyasztó- és környezetvédelem nemzetközi előírásainak, valamint a biztonság védelmének. További célunk, hogy a laboratóriumunk, a működése során folyamatosan megbízható eredményeket produkáljon, melyhez elengedhetetlen a megfelelő színvonalon elvégzett munka.

Ennek megfelelően cégünk a következőket vállalja magára:
• Biztosítjuk azt, hogy a laboratóriumban folyó munkát felelős, megfelelően képzett személyzet végezze.
• A megfelelő színvonalú szakmai munka érdekében biztosítjuk a laboratórium munkatársai számára a folyamatos továbbképzést, valamint minden évben a balesetvédelmi oktatást.
• A munka megfelelő minőségének érdekében lehetővé, illetve kötelezővé tesszük a nemzeti és a nemzetközi vizsgálati szabványok folyamatos nyomon követését.
• Biztosítjuk a műszer- és eszközállomány folyamatos fejlesztését, az eszközök felújítását és karbantartását, a szükséges kalibrációk és hitelesítések elvégzését.
• Megteremtjük a vizsgálatok elvégzéséhez szükséges megfelelő, egészséges munkakörülményeket.
• Biztosítjuk, hogy a kapott eredmények minden esetben az üzleti titok részét képezzék.
• Minden esetben biztosítjuk a laboratórium működésének függetlenségét.
• Megfelelő pénzügyi forrásokat biztosítunk a hitelesítés, kalibrálás és a hiteles anyagok költségeinek fedezésére.
• Biztosítjuk a laboratórium folyamatos részvételét jártassági vizsgálatokon és körméréseken.

A laboratórium vezetése és munkatársai közösen fejlesztik az irányítási rendszer hatékonyságát. A laboratórium dolgozói elkötelezettek a Minőségirányítási Kézikönyv tartalmának ismerete iránt, valamint a benne rögzített eljárások, utasítások, szabványok és vizsgálati módszerek alkalmazását illetően. A laboratórium teljes működése megfelel az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány előírásainak, a NAT és a vevők elvárásainak.


Debrecen, 2008. március 20.


Plánum 97 Kft. © 2009 - Akkreditált labor - Emisszió - Immisszió - Zajvizsgálat - Adatvédelem - Felhasználási feltételek | Webzaj
Dev by: z404